Kthehu lart

Selim Pacolli: Me fabrika të reja do të hapen vende të reja të punës

Selim Pacolli: Me fabrika të reja do të hapen vende të reja të punës GazetaExpress

Gjatë vizitës në fabrikën M-Technologie, kandidati për Kryetar të Komunës së Prishtinës, Selim Pacolli, deklaroi se si kryetar i ardhshëm do tu ofrojë mbështetje fabrikave si dhe punëdhënësve.

Në cilësinë e kryetarit të Prishtinës zt. Pacolli premtoi se do të ndërtohen fabrika të shumta që do tu hapin vende të lira të punës qytetarëve të Prishtinës. Për më tepër Pacolli shtoi se në forma të ndryshme do të gjenden subvencione që do të mbështeten fabrikat në Prishtinë.

“Ne duhet të ofrojmë produkte për tregun evropian, fabrika M-Technologie është një shembull i mirë  dhe sigurisht që do ta kenë mbështetjen tonë” tha Pacolli. 

Me tej Pacolli ju drejtua minierës së Novobërdës duke u takuar me drejtues te kësaj miniere dhe punëtorë të saj për t’u ofruar mbështetjen maksimale te tij ,dhe theksoi se do jete zëri i tyre ne kuvendin komunal te Prishtinës.

Drejtues te kësaj miniere dhe punëtore te saj u shprehen se asnjëherë nuk janë vizituar nga asnjë kryetar Prishtine, duke i ofruar mbështetjen maksimale Pacollit .

Përmbylljen e kësaj dite fushate Pacolli e beri ne shkollën e tij fillore, duke premtuar më shume investime për këtë zone dhe me një nostalgji te madhe për kohen që ka mësuar aty.


    Data: 11 Tetor 2017 21:31
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera