Leo Messi dhe Mo Salah provojnë sfidat e pamundshme


12/02/2019

Dyshja mori pjesë në një fushatë të kompanisë Pepsi dhe luftuan se kush do ta fitojë kanaçën e fundit, transmeton Gazeta Expres.

Goxha ngjashëm si në reklamën e famshme të McDonald’s më 1993, në të cilën morën pjesë Michale Jordan dhe Larry Bird, ata u pajtuan që fitues i sfidës do ta marrë çmimin, i cili pati përfundim tronditës.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart