Kthehu lart

Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, monitoron problemet shëndetësore

Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, monitoron problemet shëndetësore GazetaExpress

Një lëkurë mjaft e hollë elektronike, e cila vendoset në lëkurë, ka një monitor e cila do ndihmojë njerëzit të kuptojnë problemet e tyre shëndetësore dhe si mund ti kurojnë.

Ky lajm ka ardhur nga Japonia, ku shkencëtarët kanë arritur të krijojnë një shtresë mjaft të hollë e cila lidhet me gjakun e njeriut.

Tashmë, në momentin që ndjeni dhimbje diku në trup, mjafton të shikoni monitorin dhe do kuptoni se çfarë po ndodh në trupin tuaj.

Ndiqni videon më poshtë.

Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, do përdoret për të monitoruar problemet shëndetësore (360video)

Watch the video "Shkencëtarët japonezë shpikin lëkurën elektronike, do përdoret për të monitoruar problemet shëndetësore (360video)" uploaded by Viral Videos on Dailymotion.
    Data: 23 Shkurt 2018 04:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera