Kthehu lart

Limon për largimin e gurëve në veshka

Limon për largimin e gurëve në veshka GazetaExpress

Gurët në veshka janë një nga shqetësimet më të mëdha mjekësore, të cilat shkaktojnë dhimbje të mëdha tek personat e ndryshëm.

Largimi i tyre mund të jetë proces i ngadaltë, megjithatë nuk është gjendje e pa-trajtueshme.

Rekomandohet që të konsumoni sasi të mëdha të ujit të pastër dhe ushqime të pasura me kalcium, magnez dhe vitaminën B.

Veç këtyre limoni dhe uthulla e mollës mund të ndihmojnë në luftën kundër gurëve të veshkave. Shtimi i limoni të freskët ose uthullës së mollës në pije gjatë ditës do të ndihmojë në shërimin e trupit, dhe përveç kësaj në mënyrë efikase edhe do të bllokoni formimin e gurëve të veshkave.

Këto lëngje po ashtu do të ndihmojnë shpërbërjen e shpejtë të gurëve ekzistues.

    Data: 24 Shkurt 2018 02:39
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera