Rëndësia e të ushqyerit shëndetshëm dhe vendi ku mund të ushqeheni


04/01/2019

Mënyja është e përgaditur në atë mënyrë ku me një shuajt do të merrni pak ose fare gluten, pak ose fare laktozë dhe shumë proteina, vitamina, minerale, fibra dhe enzyme të cilat janë të domosdoshme për organizëm si pjesë përbërëse të makronutrientëve dhe mikronutrientëve.

Expertët e jashtëm dhe të brendshëm të Be Happy-t, janë kujdesur që në secilin ushqim të ketë përmbajtje të mjaftueshme të nevojave ditore të proteinave, fibrave, vitaminave dhe mineraleve sa për 24 orë, me qëllim të krijimit të balancit ndërmjet kërkesave të organizmit dhe sasisë së konsumimit.

Be Happy në mënynë e sajë ofron specialitete të ndryshme për të gjithë klinetët e saj,  ofron mundesinë e ushimit për secili ngurman duke përfshirë edhe fëmijet. Ta zëmë  nëse një konsumator e ka si ushqimin të preferuar mishin e pulës, “Be Happy” ka dhjetra specialitete të ndryshme të pulës në mënyn e tijë , që sjellë mundësinë për 10 ditë ta shijojë nga një specialitet të ndryshëm të pulës, poashtu edhe të mishit të kuq si dhe te dietave pa mish që konsumohen në mënyrë të përditshme.

Njëra nga mundësitë e arta të Be Happy-t është edhe mundësia  që për çdo sezonë dhe ndërrim të saj, do të kemi ndryshimin e të mirave në mënynë e ushqimit dhe pijeve krahas sezonës.

Vend ideal për familjen tuaj, shoqërinë tuaj dhe fëmijet tuaj, me një parking të mjaftueshëm në rrugën Fushë Kosovë – Prishtinë afër Petrol Company-së.

Fjalët janë të tepërta vizitojeni “Be Happy-n” dhe binduni me mënynë më të mirë në vend, me ushqimet më të freskëta dhe me një ambient më të veçantë në Kosovë.  Nëse një herë do ta vizitoni “Be Happy-n” atëhere do të ktheheni përseri që të jeni sërish të lumtur .

Don’t Worry, Be Happy!

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart