Puçrra të mëdha pas veshit? Këto janë 4 arsyet pse ju dalin


03/12/2018

Ato shfaqen në forma të ndryshme dhe secila prej tyre ka një shpjegim. Më poshtë po ju tregojmë disa nga raste.

1- Mund të jenë kancerogjene.
2- Këto lloj puçrrash mund të jenë edhe gjendra dhjamore.
3- Ato shfaqen për të treguar se në trupin tuaj keni infeksion.
4- Shfaqen në formë çistesh./revistawho.com

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart