Pesë ushqimet që përmirësojnë shikimin tuaj


17/08/2018

Por ka edhe shumë të tjera ushqime që ndihmojnë në përmisimin e shikimit tuaj.

Që të keni përfitime për shëndetin e syve ju rekomandojmë të konsumoni karrota, zarzavatet me gjethe, vezët, frutat citrike dhe manaferrat, peshqit yndyrorë dhe bajamet.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart