“Mësimet e Diolës“ na tregojnë si të mbahet trupi gjatë shtatzënisë


11/12/2018

Në librin “Mësimet e Diolës” mund të gjesh ndihmë gjithmonë duke u bazuar në mënyrën e jetesës shëndetshëm më produkte bio, ky libër iu ndihmon të shëroni një numër të madh sëmundjesh të cilat për t’ia bërë sa më të lehtë lexuesit janë të listuara sipas alfabetit.

Aty përfshihen kryesisht sëmundjet që prekin qytetarët në Kosovë, Shqipëri por edhe në Maqedoni.

Mësimet e Diolës kanë qëllim kryesor ndërgjegjësimin dhe sensibilizimin e shoqërisë shqiptare në lidhje me mënyrën e shëndetshme të jetesës.

Diola Dosti–Baftiu ishte e ftuar në Express Morning ku ka folur rreth shtatzënisë, si duhet të ushqehemi dhe si duhet ta mbajmë trupin në formë gjatë kësaj periudhe kohore.

Ajo ka dhënë disa këshilla dhe sekretin e saj se si ka arritur që edhe pas tri lindjeve të mbajë në formë trupin e saj.

 Ajo gjithashtu dha këshilla se si të insistojnë nenat që femijët e tyre ‘ti ushqejnë sa më shëndetshëm fëmijët e tyre, si dhe tregoi për rëndësinë e gjidhënies gjatë shtatzënisë./GazetaExpress

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart