Femrat me vithe të mëdha janë më inteligjente dhe më të shëndetshme!


16/09/2018

Sipas tyre, femrat me vithe më të mëdha se mesatarja, kanë nivele më të vogla të kolesterolit. Kjo do të thotë se ato janë më pak të prira të përjetojnë probleme shëndetësore të zemrës dhe diabetit.

Përveç kësaj, vithet e mëdha kërkojnë edhe një tepricë të yndyrave Omega-3, të cilat janë dëshmuar se e nxisin zhvillimin e trurit.

Për këto zbulime janë studiuar 16,000 gra dhe studimi nuk i ka përfshirë gratë me të pasme të rritura artificialisht.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart