Marsela i bën dedikimin plot dashuri Vitmarit


12/02/2019

Ndërkohe këngëtarja më parë nuk kishte folur asnjëherë për një lidhje, por tashmë që gjithçka u bë publike erdhi dhe dedikimi i parë i dashurisë prej saj. Marsela ka publikuar në ‘Instagram’ disa foto të koncertit përkrah Vitmarit.

“Ka disa gjëra që nuk mund të shprehen me fjalë…veçanërisht dashuria”, – ka shkruar këngëtarja bashkangjitur fotografive.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart