Lindon përgjigjet direkt, tregon a është në lidhje


12/01/2019

Siç ndodh rrallëherë me artistët, Lindon nuk e ka problem të flasë për jetën e tij private.

Ai për emisionin Sevenbizz,  në pyetjen nëse është në lidhje, ka zbuluar pak nga privatësia dhe ka treguar se pse nuk duhet të fshehet një lidhje: SEVENBIZZ | Pauza e Lindonit që i paraprin befasive

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart