Enca bëhet horë para fansave, shikoni çfarë i ndodh teksa hap këmbët


17/11/2018

Këtë herë veç flokëve ajo ka tërhequr vëmendje me një detaj mjaft befasues. 

Pozat e fundit ku ka hapur këmbët e kanë nxjerrë paksa keq para fansave.

Getat e saj janë grisur dhe kjo është një gjë që femrat e dinë mjaft mirë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart