Bebe Rexha dëgjon këta këngëtarë shqiptarë në shtëpinë e saj


17/11/2018

Këngëtarja me prejardhje shqiptare, e cila shënon suksese të shumta në arenën ndërkombëtare, Bebe Rexha, nuk e ka mohuar asnjëherë origjinën e saj.

Ajo madje ka treguar shpesh herë me krenari në intervista se prejardhja e saj është shqiptare, nga Dibra e Maqedonisë.

Se është një patriote e vërtetë, këtë e dëshmon edhe fakti se ajo vazhdon të dëgjojë muzikë shqip, dhe të kërcejë nën ritmet e këngëve popullore.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart