A ju kujtohet “Topraku”? Kështu duket ajo tani


13/12/2018

Seleni pjesë e këtij seriali u bë nga pjesa e dytë, ku me thjeshtësinë që e përçonte në serial përmes rolit të “Toprakut” ajo arriti që të pëlqehet nga gjithë shikuesit e këtij seriali. 

Aktorja , ka lindur në vitin 1986 dhe tani ka 31 vjet, ajo ka lindur në Ankara.

Seleni përveç rolit të “Toprakut” ka pasur edhe role tjera në seriale të ndryshme. “Topraku” në jetën reale është e martuar me fotografin e njohur, Oren Fransez dhe ka një jetë shumë të lumtur, të cilën në serial nuk e pat. 

Me kalimin e viteve, Seleni nuk është se ka ndryshuar shume ajo edhe tani është e njejta si në serial. 

Në vazhdim ju sjellim disa fotografi të “Toprakut” për ta parë se sa ka ndryshuar nga koha e serialit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart