Kthehu lart

Shputëmadhi xhirohet në Utah, provë e fortë që ai ekziston

Shputëmadhi xhirohet në Utah, provë e fortë që ai ekziston GazetaExpress

Krijesa e madhe, e cila duket e zezë dhe e mbuluar me lesh, i janë parë gjurmët në North East Provo, të Utah në SHBA dhe disa gjuetarë kanë arritur që ta xhirojnë atë

Gjuetarët kanë thënë se ata kanë parë një krijesë të madhe në Utah, për të cilën ata mendojnë se është Bigfoot, transmeton GazetaExpress.

Krijesa e madhe, është dukur e zezë dhe e mbuluar me esh.

Xhirimet tregojnë se ai paraqitet në male derisa ata shokohen derisa e ofrojnë dhe e mënyrën se si largohet ai.

Në këtë video, gjuetari Austin Crag mund të dëgjohet duke ju thënë shokëve të tij: Hey seriozisht, shikojeni sa i madh është!”.

“Ai po argëtohet, nuk mendoj se është njeri”.

“Mendoj se është një krijesë e uditshme, sepse shikoni, ai është shumë më larg se mali por sa i madh duket!”.

“Ne vozitëm poshtë kodrës dhe shikoni sa i madh është ky person!”, shton ai.

“Me sytë e mij mund ta shoh shumë mirë”.

“A është ky Shputëmadhi moder, ndoshta”, ka thënë Austin në një intervistë pas këtij incizimi.

“Mund ta shoh këtë. A është Shputëmadhi? Nuk duket nga kjo distancë”.

“Ajo që unë do të dëshiroja është që këto pamje të studijohen më mirë”. /GazetaExpress/

    Data: 08 Shkurt 2019 01:45
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera