Kthehu lart

A e keni vijën e engjëllit mbrojtës në pëllëmbë?

A e keni vijën e engjëllit mbrojtës në pëllëmbë? GazetaExpress

A keni engjëll mbrojtës? Pëllëmba juaj mund të jetë në gjendje që t’ua tregojë përgjigjen e kësaj pyetje.

Palmistria është një art i lashtë në Indi. Nga atje, ai u shpërnda për në Kinë, Egjipt, Greqi dhe Evropë. Edhe pse shumica besojnë se ky lloj arti është një lloj paragjykimi, ka të tjerë që e konsiderojnë shkencë të lashtë.

Shumë doktorë dhe shkencëtarë kanë hulumtuar dhe kanë rënë në përfundim se duart kanë potencialin të tregojnë shumë për karakterin e një personi, shëndetin dhe gjendjen psikologjike, transmeton Gazeta Express.

Vijat e engjëllit mbrojtës janë të rralla, por shumë të fuqishme. Këto vija formohen në dorën e majtë, kur një anëtar i familjes ose shok i ngushtë vdes.

Për më tepër, shikojeni këtë video më poshtë dhe zbulojeni a e keni edhe ju një vijë të tillë:

    Data: 11 Shkurt 2019 12:16
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera