Ushtria dhe Policia e Republikës përmes tetë fotografive

Me rastin e dhjetëvjetorit të Pavarësisë së Kosovës është organizuar ceremonia e parakalimit në sheshet e Prishtinës nga Forcat e Armatosura të Kosovës dhe Policia e Kosovës.

GazetaExpress

Një turmë e madhe e qytetarëve të Kosovës kanë qenë të pranishëm duke parë parakalimin e tyre dhe duke brohoritur.

Parakalimi i FSK-së për çdo përvjetor është bërë tashmë traditë.

Fotografitë janë shpërndarë në FB nga Arber Muhadri, transmeton Gazeta Express.

Të tjera

Lajmet e fundit