Kthehu lart

Ushtari i KFOR-it përshëndet me gishtin e mesit në Veri

Ushtari i KFOR-it përshëndet me gishtin e mesit në Veri Fotografi ilustruese GazetaExpress

Një anëtar i kontingjentit hungarez të KFOR-it iu tregoi gishtin e mesëm gazetarëve serbë në Leposaviq.

Sipas mediave serbe me këtë gjest ushtari tregoi qëndrimin e KFOR-it ndaj serbëve dhe për krijimin e ushtrisë së Kosovës.

“Mendon se dikush do ta dënojë atë? Sigurohuni që jo. Ata sillen këtu si dëshirojnë, ata ndihen ketu sikur të ishin në kampin e tyre”, thotë Milutin Vasic nga Leposaviqi.


    Data: 13 Dhjetor 2018 17:07
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera