Kthehu lart

Para Bajramit, LËVIZIN KUFIJTË!

Para Bajramit, LËVIZIN KUFIJTË! GazetaExpress

Vendimet e mëdha kërkojnë guxim, sacrifice dhe energji të mëdha.

Ta kalosh cakun është e vështirë, por jo e pamundur! Me lëviz kufi është sfiduese, por edhe e këndshme njëkohësisht, e për Kurban Bajram kanë lëvizur të gjithë kufijtë e zbritjeve në Viva Fresh Store.

Fotot në vazhdim paraqesin ofertën më të volitshme në Kosovë për Festën e Kurban Bajramit. Për më tepër kliko këtu për të parë fletushkën e Bajramit!    Data: 18 Gusht 2018 14:19
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera