Kthehu lart

Njoftim nga KQZ-ja për pagesën e stafit që janë angazhuar në zgjedhjet e 2017-s

Njoftim nga KQZ-ja për pagesën e stafit që janë angazhuar në zgjedhjet e 2017-s GazetaExpress

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se është dërguar lista për pagesë e pjesës së fundit të stafit zgjedhor të angazhuar në procesin zgjedhor të vitit të kaluar.

Pra, transferimi i mjeteve është bërë në llogaritë aktive 647 personave, të cilët kanë qenë të angazhuar në zgjedhje si: Komisionerë, Personeli për Raportimin e Rezultateve Preliminare (K-Vote); dhe në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve.

Duke pasur parasysh se zgjedhjet lokale janë mbajtur në fund të vitit të kaluar, disa pagesa për trupat zgjedhore nuk ishte e mundur të realizoheshin brenda vitit 2017. 

    Data: 07 Dhjetor 2018 14:54
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera