Kthehu lart

MPB-ja synon t'i pajisë me letërnjoftime qytetarët nën moshën 16-vjeçare

MPB-ja synon t'i pajisë me letërnjoftime qytetarët nën moshën 16-vjeçare GazetaExpress

Ministria e Punëve të Brendshme ka planifikuar pajisjen me letërnjoftime të shtetasve të Republikës së Kosovës edhe nën moshën 16-vjeçare.

Kjo sipas MPB-së do të ndikonte në rritjen e sigurisë publike dhe avancimin e shërbimeve të përgjithshme për këtë kategori të qytetarëve.

Sipas ligjeve që aktualisht janë në fuqi, me letërnjoftime të Kosovës mund të pajisen vetëm personat mbi moshën 16-vjeçare.

    Data: 13 Qershor 2018 06:59
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera