Kthehu lart

Mirë se vini në ABI Çarshia, qendra më e madhe e hapur tregtare në rajon!

Mirë se vini në ABI Çarshia, qendra më e madhe e hapur tregtare në rajon! GazetaExpress

ABI Çarshia pasqyron kërkesat dhe nevojat e çdo gjenerate, duke ofruar më shumë së 80 brende për veshmbathje, kozmetikë, aksesorë, dekor, ushqim, zbavitje dhe relaks si dhe shumë produkte dhe shërbime të kualitetit superior, duke ofruar eksperiencë unike për çdo blerës.

Shumëllojshmëria e përmbajtjeve dhe përfshirja e të gjitha ofertave dhe shërbimeve në suaza të qendrës tregtare, e bëjnë këtë qendër një destinacion dhe vend i zgjedhjes së parë për blerësit dhe vizitorët e të gjitha moshave duke plotësuar pritshmërinë e të gjitha shijeve dhe buxheteve.

Abi Çarshia është hapësirë unike e cila reflekton konceptin unik të Çarshisë së vjetër të Prizrenit, ku të gjithë vizitorët do të shijojnë avantazhet e hapësirës së gjërë dhe të hapur, shëtitjet nëpër shitoret dhe kompleksin e çarshisë si dhe do të shijojnë kafen, ushqimin apo desertin e preferuar në ambient tërheqës. 

ABI Çarshia sjell shumë brende dhe shërbime të cilat kanë munguar në treg, të cilat përmbushin dëshirat e të gjitha gjeneratave. 

ABI Çarshia, dëshirat në një vend!

Rr: Tirana, 20000, Prizren.


    Data: 20 Shtator 2018 14:14
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera