Kthehu lart

Lirohet serbi i akuzuar për vrasjen e 4 shqiptarëve gjatë luftës

Lirohet serbi i akuzuar për vrasjen e 4 shqiptarëve gjatë luftës GazetaExpress

Zoran Vukotiq, i akuzuar për vrasjen e 4 civilëve shqiptarë më 5 maj të vitit 1999, është liruar nga akuza në mungesë të provave.

Kjo edhe pse Darius Sieliczki, kryetar i trupit gjykues, ka thënë se Vukotiqi “qëllimisht i rrahu dhe më pas i vrau Enver Rrustollin, Hamdi Fazliun, Avdulla Fazliun dhe Fahredin Fazliun në shtëpinë e familjes Fazliu, pasi edhe kishte rrahur e plaçkitur civilë të tjerë shqiptar”, raporton KTV.

Palët e dëmtuara udhëzohen për padi civile për kompensim dëmi.

    Data: 16 Maj 2018 15:33
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera