Kthehu lart

Ky është biznesi i regjistruar i Burdushit, kapitali i figuron 0 euro

Ky është biznesi i regjistruar i Burdushit, kapitali i figuron 0 euro GazetaExpress

Ordinanca e mjekut popullor, Hysri Peqanit, i njohur si Burdushi është e regjistruar edhe në Agjencinë e Regjistrimit të Bizneseve të Kosovës(ARBK), që funksionon në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë.

Në ARBK, biznesi i Burdushit është i regjistruar me emrin Ordinanca “Burdushi”, dhe ka tre punëtorë. Ndërsa kapitali, figuron 0.

Si person i autorizuar figuron emri i Burdushit, gjersa si aktivitete që ka kryhen në këtë ordinancë thuhet se kanë të bëjnë me shërimin e njeriut, dhe “rregullimi i aktiviteteve të subjekteve, që ofrojnë shërbime shëndetësore, shërbime arsimore dhe kulturore, si dhe shërbime të tjera sociale, përjashtuar sigurimin social”.

    Data: 17 Nentor 2018 09:28
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera