Kthehu lart

Informatë e rëndësishme për të gjithë përdoruesit e IPKO-s, rreth kalimit në kodin e ri shtetëror +383

Informatë e rëndësishme për të gjithë përdoruesit e IPKO-s, rreth kalimit në kodin e ri shtetëror +383 GazetaExpress

IPKO Telecommunications është duke implementuar procedurat e kalimit në kodin e ri telefonik shtetëror +383, në telefoninë fikse dhe mobile. IPKO dëshiron të informojë të gjithë klientët se do të ndërmerren disa hapa teknikë, gjatë kalimit në kodin e ri shtetëror

Hapi i parë i madh, do të fillojë në orët e mbrëmjes së datës 16pPrill dhe orët e hershme të mëngjesit të 17 prillit. Gjatë kësaj kohe, përdoruesit e IPKO-s mund të kenë vështirësi teknike në përdorimin e shërbimeve të IPKO-s, ndërkohë do të jetë i pamundur aktivizimi i shërbimeve të reja.

Pas 17 prillit, do të vërehen ndryshimet si në vijim: kur realizohen thirrjet në vendet e huaja, në telefoninë fikse dhe mobile do të paraqitet kodi +383 në vend të kodeve të vjetra +386/+381. Ndërsa për të gjitha thirrjet ndërkombëtare që pranohen drejt IPKO-s, duke përdorur +386/+381, një njoftim me zë do të udhëzojë përdorimin e kodit të ri +383 dhe thirrja do të realizohet.

Kalimi në kodin e ri shtetëror +383 ngërthen hapa teknikë, prandaj IPKO falënderon të gjithë klientët për mirëkuptim dhe durim gjatë këtij procesi. IPKO do të informojë me kohë të gjithë përdoruesit e saj, për çfarëdo procesi tjetër që ndërlidhet me kodin shtetëror, derisa të zbatohen të gjitha procedurat e kalimit të plotë në +383.

    Data: 16 Prill 2018 14:45
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera