Kthehu lart

Familja Kanadeze që jeton si në vitin 1986

Familja Kanadeze që jeton si në vitin 1986 GazetaExpress

Një familje kanadeze kanë vendosur te kthehen në kohë.

Të gjithë bëhen nostalgjik, por kjo mbetet me kaq. Një familje Kanadeze ka vendosur të jetoj me pajisjet e viteve te 80-ta dhe  90-ta pa telefona të mençur, e as të jenë të lidhur me internet.

Kryefamiljari i kësaj familje ka thënë se është pak e vështirë pasi që familjarët po i thërrasin, ndërsa këta nuk po mund të ju përgjigjen. Po ashtu, thonë se nuk ja kanë idenë se çfarë po ndodhë me botën jashtë. Ai thotë se këtë projekt e kanë nisur në 2017 dhe do të zgjasë deri në vitin 2018.

Kasetat, radio, aparatet fotografik, videot, nitendo janë vetëm nga gjërat që i ka kthyer kjo familje./GazetaExpress


    Data: 23 Qershor 2018 12:38
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera