Kthehu lart

Çmenduri në KFC Prizren!

Çmenduri në KFC Prizren! GazetaExpress

Në Shesh të Prizrenit vjen një super-risi nga KFC. Surpriza e jashtëzakonshme dhe oferta kryesore që vjen nga KFC është oferta “10me2”, në këtë ofertë janë: 10 Hot Wings + Një pije të mesme falas, të gjitha këto vetëm me 2 euro!

Po ashtu është lansuar edhe menuja me 1, 2 dhe 3€. Për të gjitha produktet më të shitura është krijuar një oferte, ku secila kushtojnë nga 1, 2 dhe 3 euro varësisht nga kategoria e produktit. 

Kjo risi e bën më të lehtë përzgjedhjen në menu po ashtu ju mund të kurseni para, të shijoni dhe kombinoni produktet më të mira të KFC.
Ofertat për 1, 2 dhe 3 euro janë këto:
•    Kategoria 1€: Pije e madhe, Kreamball, iTwister, Wedges + Dip
•    Kategoria 2€: Kids Meal, Tower Burger, 5 Crispy Strips, Twister
•    Kategoria 3€: 3 Hot Wings + 3 Crispy Strips, 2 Fillet Burgers, 3 Original Recipe Chicken, 3 Fillets

Mos harroni, këto oferta dhe çmime vlejnë vetëm për pikën e KFC në Shesh të Prizrenit.


    Data: 11 Janar 2019 09:58
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera