Kthehu lart

Akullorja më e mirë në Botë

Akullorja më e mirë në Botë GazetaExpress

Në këto ditë të nxehta vetëm një gjë mund t’ju sjellë freski dhe paqe në shqisat tuaja. Janë akulloret e KFC-së, ato të cilat premtojnë t’iu sjellin buzëqeshje në ditët më të ngrohta të kësaj sezone Verore.

Akulloret e veçanta mund t’i gjeni vetëm në restorantet KFC në Prishtinë, Fushë Kosovë, Gjilan, Mitrovicë, Ferizaj, dhe Prizren.

    Data: 21 Korrik 2018 11:00
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera