Zhduket një vajzë e mitur në Fushë-Kosovë


17/01/2019

Në raportin e Policisë thuhet se personi në fjalë ka deklaruar se vajza e tij e mitur ka dalë nga shtëpia dhe se nuk di asgjë për vendndodhjen e saj.

Raportimi për rastin është bërë në Fushë-Kosovë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart