Zeka: Baza e Gjykatës Speciale është në Rusi


12/12/2018

Në një intervistë në RTV Dukagjini, Zeka ka thënë se me propozim të Serbisë dhe Kinës, Specialja e ka bazën në Rusi.

Por, sipas tij, Amerika dhe miqtë tjerë ndërkombëtarë e kanë marrë përsipër që të mos shkojë kjo Gjykatë nëpërmjet Këshillit të Sigurisë.

“Baza e gjykatës speciale është në Moskë, me propozimin e Serbisë dhe Kinës. Amerika dhe miqtë tonë ndërkombëtarë, si dhe Evropa, që të mos shkojë nëpër Këshillin e Sigurisë e ka marr vet në dorë, se i kishe pa këtu gjykatësit kinez”, ka thënë Zeka.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart