Tenerife, vala gjigante godet ballkonet e ndërtesës


18/11/2018

Në një video, të filmuar nga një banor, një valë gjigande mbi dhjetë metra të lartë ka përfshirë një pallat dhe ballkonet e nxjerra nga ana e detit në katet e dyta dhe të treta. 

Dhjetëra njerëz u detyruan të largoheshin nga shtëpitë e tyre dhe për fat të mirë nuk pati asnjë të lënduar.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart