Shtëpia e Range Rover në Kosovë, Luxury


07/12/2018

Derisa po afrohen festat e fundvitit, secili prej nesh, kthehet dhe sheh të arriturat, e në Luxury, viti 2017 ishte vit i Range Rover.

Derisa tregon modelet më të fundit si: Voque, Sport, Discovery, Velar, Evoque, Discovery Sport, F-Pave, E-Pace, I-Pace, F-Tybe, XE,XF, XJ, SVO, stafi i Luxury potencojnë se janë tejkaluar dhe parashikimet e një viti, ndërsa u vërtetua që kur i besohet një marke, ajo është Range Rover.

Kemi insistuar që në Luxury, klienti të apasionuarit pas Land Rover dhe Jaguar, të kenë mundësinë t’i shohin nga afër modelet më të reja – natyrisht kjo për ne ka qenë tejet sfiduese mirëpo ia kemi dalë. Mund të themi pa asnjë hezitim se atë që ofron Luxury në stok, nuk mund të gjendet në asnjë showroom të veturave jo vetëm në rajon por edhe më gjerë, e kjo na bënë krenarë.

Nëse e krahasojmë vendin tonë me vendet në Evropë, duhet pranuar se, përkundër dashurisë së madhe që kemi për vetura, Panairet e Automobilave janë dukshëm më të vogla, andaj e kemi parë të domosdoshme investimin në ekspoze dhe stok pasi njerëzit dëshirojnë të shohin nga afër eksperiencën që ofron Land Rover dhe Jaguar.

Është lajm shumë i mirë rritja e Panairit të veturave si për nga vizitoret ashtu dhe nga gama e veturave që ekspozohen – kjo tregon për interesimin e madh në vetura të reja dhe transformime në teknologji.

Momentalisht në Luxury janë të ekspozuara rreth 40 vetura si: Voque, Sport, Velar, Evoque, E-Pace, F-Pace, ndërsa bashkë me festat e fundvitit vijnë modelet më të reja.

Për mundësitë e të përjetuarit të Land Rover dhe Jaguar, si dhe mundësitë e pagesës mund të vizitoni cdo ditë pune Luxury-in nga ora 08:00 deri në 18:00, e Ju jeni gjithmonë të mirëseardhur në shtëpinë e Range Rover në Kosovë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart