Pasi Thaçi përmendi Rugovën, reagon Isa Mustafa për çështjen e kufijve


21/02/2019

Mustafa ka shkruar në Facebook se LDK-ja vlerëson se marrëveshja përfundimtare me Serbinë duhet të arrihet pa e cenuar në asnjë formë shtetësinë e Kosovës, të përcaktuar në Deklaratën e Pavarësisë të 17 shkurtit të vitit 2008.

“LDK-ja vlerëson se Marrëveshja Përfundimtare me Serbinë duhet të arrihet pa e cënuar në asnjë formë shtetësinë e Kosovës, të përcaktuar me Deklaratën e Pavarësisë të 17 shkurtit 2008, me Kushtetutën e Republikës së Kosovës dhe me Opinionin e Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë; pra kufijtë, integriteti territorial dhe karakteri unitar i shtetit nuk mund të jenë temë e dialogut”, ka theksuar Mustafa në statusin e tij në Facebook.

Statusi i tij i plotë:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart