OKB miraton unanimisht rezolutën, 30 ditë armëpushim në Siri


24/02/2018

Votimi u vonua dy ditë në pritje të mbështetjes së Rusisë, e cila thoshte vazhdimisht se një armëpushim i menjëhershëm nuk ishte i mundur.

Mbështetësit e kërkesës, Kuvjati dhe Suedia e amenduan rezolutën sot në mbrëmje në një përpjekje të momenteve të fundit për të kënaqur Rusinë, duke hequr dorë nga kërkesa që armëpushimi të hyjë në fuqi brenda 72 orësh.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart