Një në tre punonjës të OKB’së, viktimë e ngacmimeve seksuale


16/01/2019

Në një letër drejtuar punonjësve, sekretari i Përgjithshëm i OKB-së, Antonio Guterres përshëndeti kanalizimin e studimit, rezultatet e të cilit u komunikuan ditën e sotme. Ai deklaroi se studimi përmbante statistika që shërbejnë si shtysë për të reflektuar dhe dëshmi mbi atë se çfarë duhet ndryshuar.

Një në tre persona iu përgjigjën anketimit, ose 33% të cilët pohuan se kanë përjetuar ngacmime seksuale të paktën një herë në dy vitet e fundit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart