Ngrihet aktakuzë për lëndim të rëndë trupor në Rahovec


12/02/2019

Sipas aktakuzës me datën 12.12.2018, në Komunën e Rahovecit, pikërisht në një autoservis ku ishin duke e rregulluar një automjet, i dëmtuari Z.V kishte gjetur një armë.

B.M duke tentuar ta merr armën nga nipi i tij e godet në pjesën e majtë dhe të djathtë të trupit duke i shkaktuar lëndime të rënda trupore.

Armën me të cilën ai ka gjuajtur, i pandehuri ngarkohet edhe për veprën e dytë të lartcekur, njofton Gjykata Themelore e Gjakovës.

Prokurori i rastit i ka propozuar Gjykatës Themelore në Gjakovë, që i pandehuri të dënohet sipas ligjit për veprat penale të cilat i vihen në barrë.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart