Kthehu lart

Vijojnë ironitë kundër Nikollës: O ministrja e mamit të vet, mesatarja 5.8!”

Vijojnë ironitë kundër Nikollës: O ministrja e mamit të vet, mesatarja 5.8!” GazetaExpress

Studentët kanë vijuar protestën në ditën e 9-të te saj dhe pas qëndrimit të Parlament janë zhvendosur jashtë mjediseve të Kryeministrisë.

Përmes thirrjeve, pankartave studentët kanë vijuar të ironizojnë ministren e Arsimit.

Në kor studentët recitojnë:

O ministrja e mamit të vet, mesatarja 5.8!”

Bjonde o bjonde, ma hoqi trurin mesatarja jote!”

    Data: 13 Dhjetor 2018 14:23
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera