Shqipëria sërish në protestë, nga Shkodra në Berat kundër qeverisë “Rama”


13/12/2018

Protestuesit kërkojnë jetesë më të mirë, rritjen e pagave, uljen e çmimit të karburantit, punësim dhe taksa më të ulta.

Ata bllokuan hyrjen e qytetit të Shkodrës.

Ndërkohë, edhe në Berat qytetarët kanë protestuar duke bllokuar rrugën kryesore e duke rënduar trafikun.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart