Sërish për Cakajn, Meta: Ustai i madh, do të mësojë gjeniun si ndryshohen kufijtë


12/01/2019

Me poshte postimi i fundit i Presidentit Ilir Meta per Genti Cakajn, dhe argumentet se perse sipas Metes, ne nje institucion te peshes se rende, sic eshte ministria e Jashtme, duhet nje personalitet me pervoje dhe pjekuri politike.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart