Rama ka një mesazh për studentët: Nuk më zhbëni dot me protesta


13/12/2018

Rama e lajmëron intervistën në rrjetin social, ku dhe shkruan ndër të tjera se është i gatshëm të plotësojë të gjitha kërkesat e studentëve vetëm nëse ata dialogojnë me të. Madje Rama shkruan se studentët nuk e kuptojnë “abc”-në e demokracisë dhe se protesta nuk e zhbën dot atë.

Ja çfarë shkruan Rama:

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart