Operacion antidrogë në Vlorë dhe Itali, arrestohen 6 persona (Emrat)


12/02/2019

Paraprakisht mësohet se në qytetin bregdetar janë arrestuar 6 shtetas: Luka Beqiraj, Bilbil Kabello, Arbnor Hoxhaj, Denis Pashaj, Kujtim Elmazi dhe Kristian Llanaj.

Për arrestimin e tyre ka ardhur letërporosi nga Italia, pasi janë zbuluar në përgjime për trafikun e kanabisit nga Shqipëria.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart