“Marrëdhënie e shqiptarëve me seksin ka qenë një sekret i frikshëm”


12/02/2019

“Gjithmonë kemi pasur një marrëdhënie delikate me seksin sepse në shoqërinë tonë seksualiteti ka qenë sekret i frikshëm dhe vetëm element riprodhimi. Njerëzit martoheshin vetëm për riprodhim”, u shpreh Tushi.

“Ndrydhja dhe frustrimi i seksualitetit të së kaluarës u shoqërua me një shthurje të seksualitetit në kohën e sotme, për shkak të ndikimit të revolucionit seksual që në shoqërinë tonë erdhi shumë vonë”, shtoi sociologu.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart