1 në 3 adoleshentë në Shqipëri kanë kryer marrëdhënie intime


12/02/2019

Ndërkohë që 64% e vajzave pranuan se dhunohen fizikisht, kërcënohen dhe pranojnë që partneri t’u kontrollojë rrjetet sociale.

Studimi është i pari në llojin e tij dhe sjell gjetje që lidhen me dinamikat e dhunës në marrëdhëniet intime mes të rinjve të grupmoshës 16-19 vjeçare.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart