Kthehu lart

Spasovski: Qeveria do të pastrojë hesapet me krimin, edhe nëse bëhet fjalë për partnerin e koalicionit BDI

Spasovski: Qeveria do të pastrojë hesapet me krimin, edhe nëse bëhet fjalë për partnerin e koalicionit BDI GazetaExpress

Ministri i brendshëm i Maqedonisë Oliver Spasovski në një intervistë për 1TV ka theksuar se Qeveria do të pastrojë me krimi, po edhe sikur të bëhet fjalë për partnerin e koalicionit BDI.

AI tha se nuk beson se cilado parti frikësohet nga pastrimi me krimin, përfshirë edhe radhët e tyre, pasi që kjo rrit besimin tek qytetarët dhe demokracinë brendpartiake.

Spasovski përmendet si njëri nga kandidatët e mundshëm të LSDM për president, por duke taktizuar me VMRO-DPMNE se cilin profil të kandidatit do ta nxjerrë. Spasovski pritet që më pas të proklamohet edhe si president koncensual, edhe pse ai do të jetë nga LSDM.

    Data: 07 Shkurt 2019 12:55
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera