Kthehu lart

Protestë kundër marrëveshjes me Greqinë para Kuvendit

Protestë kundër marrëveshjes me Greqinë para Kuvendit GazetaExpress

Para Kuvendit kanë filluar të grumbullohen dhjetëra qytetar për të protestuar kundër marrëveshjes me Greqinë për ndryshimin e emrit të vendit.

Protesta është organizuar nga organizata jo-formale  “Të rinjtë për Maqedoninë” dhe “Komitët” të cilët paralajmëruar gjatë ditës në rrjetet sociale, me sloganian “Mjaft ndejtëm në gjumë, nuk do të lejojmë Veri”  dhe u bënë thirrje qytetarëve të tubohen para Kuvendit në orën 20.00.

    Data: 13 Qershor 2018 20:33
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera