Kthehu lart

Kontesti i emrit, në anën e kujt po qëndron Bullgaria?!

Kontesti i emrit, në anën e kujt po qëndron Bullgaria?! GazetaExpress

Sipas rezultateve të hulumtimit, 70 për qind e bullgarëve kanë dëgjuar për negociatat mes Maqedonisë dhe Greqisë për emrin e shtetit, bullgarët qëndrojnë në anën e Maqedonisë në kontestin me Greqinë për emrin e shtetit.

Vetëm 26 për qind e të anketuarve nuk kanë dëgjuar për këto negociata, ndërsa 4 për qind të tjerë nuk deshën të përgjigjen.Sipas këtij studimi bullgarëve nuk u pengon që emri Maqedoni të mos ndryshohet. 54 për qind mendojnë se emri i shtetit nuk duhet të ndryshohet, ndërsa 19 për qind vlerësojnë se megjithatë emri duhet të ndryshohet. /Express/

    Data: 17 Maj 2018 14:04
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera