Kthehu lart

Gruevski kërkon zyrë dhe pagë në Gjykatë

Gruevski kërkon zyrë dhe pagë në Gjykatë GazetaExpress

Pas procesit të sotëm gjyqësor ‘Trajektorja’, ish kryemnistri Nikolla Gruevski tha se në cdonjërën seancë gjyqësore trajtimi ndaj tij nuk është i njëjtë dhe se ata luftojnë për të drejta të cilat u takojnë me ligj.

“Ndaj prokurorëve po sillen me respect, qetë, ndërkaq ndaj palës mbrojtëse dhe të akuzuarve qasen me nervozë, me këtë sikur gjyqi dëshiron të tregoëj se anën e kujt mban”, tha ish kryeministri.

Gruevski duke bërë shaka tha se në gjykatë vjen aq shpesh sa që do të duhej ti jepnin zyrë dhe pagë./Gazeta Express/

    Data: 14 Shkurt 2018 14:41
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera