Kthehu lart

Deskoska: Ligji për pajtim do të hartohet në Kuvend, jo në Ministrinë e Drejtësisë

Deskoska: Ligji për pajtim do të hartohet në Kuvend, jo në Ministrinë e Drejtësisë GazetaExpress

Ligji për pajtim është ligj që nuk përpilohet në Ministrinë e Drejtësisë, por në kuadër të Trupit për pajtim në Kuvend. Të gjitha vendimet do të dalin prej atje dhe do të miratohen në Parlament, deklaroi ministrja e Drejtësisë Renata Deskoska para debatit të sotëm për Propozim-ndryshimet e Ligjit për gjykatat.

Duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve nëse ka ligj të përgjithshëm për amnistinë që kërkohet edhe nga të burgosurit, Deskoska tha se motivet dhe arsyet për deklaratën dhe qëndrimin e kryeministrit janë në drejtim të asaj se në periudhën e kaluar  tashmë është miratuar ligji për amnisti të përgjithshme dhe se duhet që të kihet parasysh qëllimi i Trupit që është formuar.

    Data: 11 Dhjetor 2018 13:13
    Autori: GazetaExpress

    Të tjera