Xhaferi: Askush s’po mbahet i mbyllur në Kuvend, shpifje


10/01/2019

“E informojmë publikun se bëhet fjalë për dezinformim klasik, me qëllim që të dëmtohet autoriteti i Kuvendit dhe i procesit të integrimit në BE dhe NATO të Republikës së Maqedonisë. Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë, çdo deputet vendos vetë, sipas bindjes së vet dhe nuk ka dhe nuk do të ketë presion mbi të zgjedhurit e popullit dhe lëvizja e tyre është e lirë. Seanca e 75-të e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë zhvillohet sipas rregullit të vendosur si edhe çdo për çdo seancë tjetër”, theksohet në kumtesën e shërbimit për informim të Kuvendit.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart