Në rastin “Monstra” shfaqen dëshmitë nga masat e veçanta hetimore


04/02/2019

Gjykatësi Ognen Stavrev, për dallim prej seancës paraprake, kur e përjashtoi opinionin, sot lejoi të marrin pjesë përfaqësues të OSBE-së dhe Koalicionit për gjykim të drejtë, por jo edhe për gazetarët.

Për vrasjen e pesëfishtë afër Liqenit të Smillkovës më 12 prill 2012, kur u vranë djemtë Kire Triçkovski, Filip Sllavkovski, Cvetanço Ackovski, Aleksandar Naqevski dhe peshkatari Borçe Stefanovski, me burg të përjetshëm u dënuan Alil Dmeiri, Afrim dhe Agim Ismailloviq, Fejzi dhe Haki Aziri dhe Sami Luta. Gjykata Supreme në dhjetor të vitit 2017 i hoqi aktvendimet, i liroi nga paraburgimi të dënuarit Agim Ismailloviq, Haki Aziri, Sami Luta dhe Fejzi Aziri, dhe u caktoi masa të kujdesit. Pas heqjes së aktvendimeve, rastin “Mosntra” e mori PSP dhe lënda u kthye në gjykim të sërishëm.

Te fundit nga kategoria


Kthehu lart